Online applicaties

Online applicaties zijn handig in gebruik. Je hoeft niets te installeren en updates komen automatisch binnen, dat scheelt onderhoud. Finetic heeft veel ervaring met het ontwikkelen van uitgebreide maatwerkapplicaties. Dat doen wij altijd met de nieuwste (web) technieken.

Digitalisering Maatwerk Agile Veiligheid

Digitalisering

Onze experts kunnen je helpen om bedrijfsprocessen (verder) te digitaliseren. We automatiseren jouw workflows en maken dit op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar in een online applicatie, geschikt om aan te bieden op basis van SaaS. Deze is overal toegankelijk; niet onbelangrijk in een tijd waarin thuiswerken de norm is. Alle stappen binnen je proces(sen) kunnen daardoor meetbaar en herleidbaar worden, in tijd en op de persoon.

Als een maatpak

Een uitdaging gaan wij niet uit de weg. De applicatie wordt op maat gemaakt, afgestemd op jouw situatie en processen én geschikt als SaaS. Waar nodig zorgen we voor de uitwisseling van gegevens met derden. Lees meer over onze API koppelingen.

Wil je jouw klanten zelf zaken laten inzien en regelen? Met een online portaal maken we ook dat mogelijk.

Neem contact op

Agile partner

Finetic kan een compleet scrumteam leveren voor jouw project. Met ervaren UX-designers, frontend-ontwikkelaars, backend-ontwikkelaars en systeemarchitecten. Zij adviseren en ontwikkelen aan concrete eindproducten. Op die manier werken wij samen aan een backlog waarvan jij aan het roer staat en de prioriteiten bepaalt. Zo zie je na elke sprint direct resultaat en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Beveiliging en beheer

Binnen onze organisatie besteden wij veel zorg aan veiligheid. Onze ISO 27001 certificering is daarvan het bewijs. Om de continuïteit te waarborgen kunnen wij het volledige beheer op ons nemen. Dankzij uitgebreide monitoring houden we alles in de gaten en zorgen we dat de applicatie(s) altijd beschikbaar zijn, uiteraard met een uitstekende performance. Met deze garanties wordt je volledig ontzorgt. Wel zo fijn voor je nachtrust!

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We denken graag met je mee!

Bekijk ook

Andere diensten