Udenhout

Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout B.V. is één van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT , ŠKODA, Kalkhoff e-bikes en Urban Arrow dealer van Nederland. Naast de verkoop en het onderhoud biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, lease, schadeherstel (Carlux) en Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).

Automotive Conversie API koppelingen

Uitdaging

Van den Udenhout heeft meerdere doelgroepen geïdentificeerd en wil een responsive website die aansluit bij het gedrag van deze doelgroep. Het aanvragen van een proefrit, offerte of calculatie voor financiering aan te vragen moet op alle devices gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast moet informatie afkomstig uit zowel interne afdelingen als van externe databronnen, snel en accuraat op de website bijgewerkt worden.

Onze aanpak

Alle webpagina’s zijn ontworpen met een focus op conversie. Websitebezoekers kunnen direct de gewenste actie uitvoeren en door middel van een slimme zoekmachine wordt een nieuwe of tweedehands auto gemakkelijk vindbaar. Het gebruiksvriendelijk CMS beheert, synchroniseert en presenteert de realtime informatie uit vier verschillende in- en externe databases via een API koppeling.

Resultaat

Er is een website opgeleverd die eenvoudig in beheer is. De voorraad van de nieuwe en gebruikte auto’s zijn overzichtelijk gepresenteerd en altijd actueel. Websitebezoekers maken vaker dan voorheen gebruik van de mogelijkheid tot het aanvragen van proefritten, offertes en taxaties.

Bezoek de site op www.udenhout.nl.

Meer weten over dit project en hoe wij jouw organisatie online verder kunnen helpen?

Contact