Gemeenten

Door onze ervaring met het ontwikkelen van applicaties voor gemeenten, weten wij waar we rekening mee moeten houden bij de ontwikkeling hiervan. Een belangrijk punt is informatiebeveiliging. Door onze ISO 27001 certificering geven wij onze klanten zekerheid dat we belang hechten aan de privacy en de zorg waarmee persoonsgegevens worden behandeld.

ISO WMO iStandaarden

Informatiebeveiliging (ISO 27001)

De technische mogelijkheden die vandaag de dag beschikbaar zijn, biedt organisaties kansen. Kansen om te groeien. Finetic kan daarbij helpen. Wij weten alles van digitalisering en online marketing. Maar daar houdt het niet op: we verbinden ook apparaten en machines. Complexe vraagstukken die aansluiten bij deze onderwerpen is wat ons uitdaagt. Wij hebben alle disciplines in huis voor online succes. De juiste strategie, een sterk ontwerp en de beste techniek.

WMO-software: Digitaal Leef Plein

Digitaal Leef Plein is onze oplossing voor alle administratieve processen in het Sociaal Domein. Of het nu gaat om WMO, Jeugdwet, PGB of andere zorgvragen; onze experts op het gebied van administratieve en financiële processen, data-analyse, berichtenverkeer en IT helpen ook uw gemeente met grip te houden op een efficiënte zorginzet.

Gemeenten die voor het Digitaal Leef Plein kiezen krijgen tevens stuur– en managementinformatie vanuit één totaalconcept, op elke gewenste lokatie, die zich aanpast aan elk gewenst device.

Ervaring met iStandaarden

Wij hebben ervaring met de laatste iStandaarden: iJw 3.0 & iWmo 3.0. In deze standaarden zijn regels vastgelegd over het informatieverkeer via elektronische berichten met betrekking tot de Jeugdwet (Jw) en Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Bekijk ook

Diensten

Meer weten over onze ervaringen met de ontwikkeling van applicaties voor gemeenten?

Neem contact op