Web development

Web development is de verzamelnaam voor alles omtrent het realiseren van een website: van webdesign en development tot aan het beheer van de webservers. Al onze oplossingen zijn maatwerk, zodat wij een resultaat voor jouw organisatie kunnen opleveren dat naadloos aansluit bij de vraag.

Service Veiligheid Lokaal Vindbaarheid

Service

Nadat we een website opleveren, stopt onze dienstverlening niet. Doordat wij onze eigen servicedesk hebben, bieden wij onze klanten één aanspreekpunt voor het oplossen van problemen en additionele hulp. In dezelfde taal.

Daarnaast bieden wij permanent onderhoud van alle web- en maatwerkapplicaties door middel van updates. In dit proces staat jouw organisatie aan het roer. Hierdoor kan de applicatie blijvend ontwikkeld worden.

Doordat wij hosting in eigen beheer hebben, houden we de stabiliteit van onze webapplicaties in eigen beheer en zijn we niet afhankelijk van externe hosting partijen.

Let's connect

Veiligheid & stabiliteit

Naast de stabiliteit van de software en website is het van belang dat het veilig is. Finetic werkt met open-source software. Hierdoor houdt je als klant de controle en is er geen vendor lock-in. Onze werkwijze conform de ISO27001 richtlijnen en de grote lijst aan klanten in de zorgsector bewijst de veiligheid van onze software.

Lokale development

Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven ontzorgen wij onze klanten op gebied van realisatie, onderhoud en service van websites & webapplicaties. Hierdoor kunnen onze developers aansluiten bij gesprekken met klanten en kunnen zij meedenken met het vraagstuk.

Online vindbaarheid

Nadat je nieuwe website live is, is het belangrijk dat deze ook vindbaar is in de zoekmachines. Maar hoe werkt dat? Wij helpen je graag met het verbeteren van de online vindbaarheid van je nieuwe website. Dat doen we d.m.v. SEO, SEA en CRO. Nog nooit van deze termen gehoord?.

Lees hier meer

Meer weten over onze dienstverlening? Onze specialisten vertellen je graag meer

Bekijk ook

Andere diensten