Design

Een sterk design draagt bij aan de eerste indruk van een websitebezoeker. En die telt. Want op basis van die indruk, scrolt de bezoeker verder of haakt direct af. Onze ruim twintig jaar ervaring met het ontwerpen van websites heeft ons veel verschillende inzichten gegeven in het gedrag van websitebezoekers. Hierdoor weten wij wat belangrijk is bij het ontwerpen van een website.

Design thinking Details Meetbaar Toegankelijk

De gebruiker op één

Design is meer dan het uiterlijk: het gaat over hoe iets werkt. In onze producten staat de gebruiker altijd centraal. Dit doen wij door middel van Design Thinking. We kijken wie de gebruiker is, brengen in kaart welk probleem we op gaan lossen en starten met een creatieve sessie om alle ideeën in kaart te brengen.

We vervolgen het traject door zaken concreter te maken. Er worden ontwerpen gemaakt. Alle benodigde functionaliteiten prioriteren we en krijgen een logische plek. Deze ontwerpen zetten we om naar prototypes die we kunnen testen met gebruikers. Hoe ervaren zij het en wat kunnen we daar van leren? Door kleine iteraties werken we naar een duidelijk en gebruiksvriendelijk eindproduct.

Oog voor detail

Wij zijn dol op kleine details. Grafisch, maar ook functioneel. Het zijn soms de kleine dingen die er toe doen en het leven gemakkelijker maken, of conversieverhogend zijn en ervoor zorgen dat mensen niet voortijdig afhaken.

Tevens zorgen we dat het ontwerp perfect aansluit op de branding van jouw merk. Met onze achtergrond in maatwerk is dat gelukkig geen probleem. Alles is mogelijk.

Meten is weten

Ook na oplevering blijven we meten. Op elk punt in een product kunnen we talloze metrics verzamelen die in onze krachtige tools terecht komen. Dat levert waardevolle data op die we middels strategische sessies kunnen vertalen naar nieuwe voorstellen. Nog niet zeker dat de aanpassing het gewenste effect heeft? Dan passen wij een A/B-test toe onder de gebruikers. Op die manier perfectioneren we ons werk.

Digitale toegankelijkheid

Eén op de acht Nederlanders heeft een fysieke, psychische, verstandelijke, intellectuele of zintuiglijke beperking. Daarom zorgen wij dat onze websites en applicaties goed in elkaar zitten en voor iedereen werken. Dat doen we met onzichtbare aanpassingen in de techniek, maar ook met visuele aanpassingen door bijvoorbeeld te zorgen voor voldoende contrast en een goede leesbaarheid.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact op

Bekijk ook

Andere diensten