Zorginstellingen

Vanuit de zorgsector zijn al veel mooie projecten opgeleverd. Hierdoor is de behoefte vanuit deze sector bekend. De vaak grotere organisaties hebben vaak veel verschillende aspecten en afdelingen die uitgelicht moeten worden. Daarbij is vooral bij ouderenzorg de gebruiksvriendelijkheid extra belangrijk. Zowel de cliënten en/of patiënten, als de teamleden moeten gemakkelijk door de website heen kunnen navigeren en moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken.

User Experience WCAG Veiligheid Ontzorging

User Experience

De gebruikerservaring en het surfgedrag van de bezoeker is van groot belang in de zorg. Bezoekers moeten zonder te hoeven zoeken de juiste informatie gemakkelijk kunnen vinden. Kleine obstakels kunnen een groot verschil maken in de gebruikerservaring. Door te testen wordt de doelgroep beter bekend en worden er op de juiste plek verbeteringen aangebracht.

Benieuwd hoe de gebruikerservaring verbetert kan worden? Onze specialisten vertellen graag meer over dit onderwerp!

Digitale toegankelijkheid (WCAG)

In Nederland leven circa zes miljoen mensen met een functionele beperking. Denk aan mensen die doof, slechthorend, blind of kleurenblind zijn. Onze zorg websites voldoen aan de WCAG-criteria. Zo zijn ze geschikt voor iedereen.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop! Daarom kozen meerdere ziekenhuizen en medische klanten voor ons. Wij werken volgens de ISO27001 richtlijnen, waardoor veiligheid van de informatie gewaarborgd blijft.

Ont-zorging

Voor zorginstellingen staat de patiënt op de eerste plek. Dat is maar goed ook. Finetic is daarom de perfecte partner, wij kennen de zorgsector én weten wat online belangrijk is.

Bekijk ook

Andere diensten

Meer weten over hoe wij je kunnen ontzorgen? Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op!

Neem contact op