Techniek

Innoveren zit in ons DNA. Door de unieke combinatie tussen software en techniek - als onderdeel van TSG Group - zijn we in staat om slimme digitale oplossingen te leveren die zowel publiekelijk als voor de interne organisatie toegankelijk zijn. Bedrijfsprocessen kunnen worden geautomatiseerd met een online applicatie.

Online applicaties IoT applicaties API koppelingen Web development

Online applicaties

Bedrijfsprocessen digitaliseren verhoogt effici├źntie en werkplezier. Dat kan door middel van een online applicatie die intern ingezet kan worden als bedrijfsapplicatie. Het doel: kernprocessen automatiseren en stroomlijnen zodat indirect werk komt te vervallen. Hierdoor krijgen medewerkers meer ruimte in hun agenda voor belangrijkere werkzaamheden.

Lees meer

Wij bouwen responsieve applicaties die op elk device toegankelijk zijn. Daarnaast kunnen we onze applicaties koppelen met andere systemen. Op die manier is altijd de juiste data voor handen.

IoT applicaties

Met onze kennis van IoT sluiten we fysieke apparaten aan op internet. Op die manier kunnen we deze uitlezen en aansturen, overal ter wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos: het apparaat bedienen vanuit je broekzak tot krachtige dashboards die - door data te verzamelen - preventief onderhoud voorspellen.

Lees meer

Doordat Finetic onderdeel is van de TSG Group gaat deze tak van development hand in hand met de machines en producten die door TSG Group worden ontwikkeld.

API koppelingen

Vaak is bepaalde data al aanwezig in een ander systeem, maar wil je het toch ontsluiten via je website. Of die data gebruiken binnen je applicatie. Wij hebben veel ervaring met het maken van koppelingen met andere systemen. Op elke koppeling die wij maken passen we uitgebreide monitoring toe.

Lees meer

Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven bouwen, onderhouden en hosten onze developers veilige webomgevingen voor onze klanten. De zekerheden die we afgeven zijn stabiliteit, veiligheid en complete ontzorging.

Web development

De online oplossingen van Finetic gaan verder dan een visitekaartje van een organisatie. Wij bouwen slimme websites waarmee we websitebezoekers deel laten uitmaken van processen binnen de organisatie. Dit doen wij bijvoorbeeld d.m.v. formulieren, afspraakplanners, real-time inzicht in data en koppelingen met verschillende softwarepakketten.

Lees meer

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact op

Bekijk ook

Andere diensten