Wij zijn JONG

Wij zijn JONG

Wij zijn JONG (Jeugd Ontwikkeling Nederland Groep) geeft kinderen en jongeren de begeleiding die nodig is om ze te helpen bij het opgroeien tot sociale, bekwame en zelfstandige volwassenen. Hierbij wordt veelal de samenwerking opgezocht met o.a. onderwijs, gemeenten en jeugdhulp. Belangrijk bij de ontwikkeling van de nieuwe website was dat de doelgroep zich kon identificeren met Wij zijn JONG.

Verfrissend Jeugd Maatwerk website

Uitdaging

In samenwerking met reclamebureau MegaWatt heeft Finetic de nieuwe website van Wij zijn JONG gerealiseerd. Een bijzondere opdracht waarbij een eigentijds en verfrissend ontwerp vertaald moest worden naar een functionele website zonder afbreuk te doen aan het ontwerp.

Onze aanpak

Voor deze opdracht bundelden MegaWatt en Finetic de krachten en zorgden wij gezamenlijk voor een vernieuwend websiteconcept. De website van Wij Zijn JONG draait volledig op een krachtig CMS en sluit naadloos aan op de propositie en (online) doelstellingen.

Resultaat

De samenwerking met MegaWatt resulteerde in een unieke, maatwerk website voor Wij Zijn JONG. Hiermee laten wij zien dat met een goed CMS technisch alles mogelijk is en tegelijk voor onze developers niets te gek. Wil je zelf ook een bijzondere website, waar creatie, techniek én marketing samen komen? Laat ons u inspireren.

Bekijk de site www.wijzijnjong.nl.

Ben je nieuwsgierig geworden, bekijk snel Wij zijn JONG. Zelf geïnteresseerd in een website met soortgelijke functionaliteiten en prestaties? Daag ons uit! Wij komen graag eens bij je langs!

Contact