Automotive

Door onze ervaring in de automotive branche weten we waar een website voor een autodealer of -garage aan dient te voldoen. Naast het ontwikkelen van websites voor autodealers hebben we voor de automotive ook veel API-koppelingen gerealiseerd. Denk hierbij aan een koppeling met voorraadbeheer voor het weergeven van de realtime voorraad op de website of een koppeling met de werkplaatsplanning.

Conversie Gebruiksgemak Voorraad Veiligheid

Conversiegerichte websites

De websites voor autodealers en garages zijn gericht op de verkoop van auto’s en de aanvullende diensten, denk hierbij aan werkplaatsafspraken zoals APK keuringen en bandenwissels. De nadruk ligt op conversie bij de ontwikkeling van deze websites.

Benieuwd hoe we van de website een échte leadmachine maken?

Neem contact op

Gebruiksgemak

Een website moet op twee gebieden gemakkelijk in gebruik te zijn, namelijk voor de bezoeker en voor de beheerder(s). De bezoeker moet zijn weg goed kunnen vinden op de website. En de beheerders moeten het onderhoud eenvoudig uit kunnen voeren.

Realtime voorraad

Het online weergeven van de auto voorraad is tegenwoordig niet meer weg te denken. Zo wordt de drempel tot een offerte- of contactaanvraag verlaagd. Door een koppeling met verschillende voorraadbeheerders is er een realtime voorraad beschikbaar. Zo krijgt de bezoeker ten alle tijden de actuele voorraad te zien.

Veiligheid

Schaalbaarheid, stabiliteit en veiligheid zijn enorm belangrijke aspecten voor het internet, en zeker ook voor autodealers. Er wordt gewerkt volgens de ISO27001 richtlijnen, waardoor informatie veilig is.

Bekijk ook

Andere diensten

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op