Van Eyck shutters

Van Eyck shutters

Van Eyck shutters is al sinds jaar en dag een begrip in shutters en blinds (oftewel jaloezieën) in heel België en Nederland. Zij maken maatwerk raamdecoratie, voor elk type raam, voor elke raamvorm en voor elk vertrek in de woning.

Online marketing Conversie Configurator

Uitdaging

De website van Van Eyck shutters, een producent van maatwerk blinds en shutters, is verouderd en wordt niet goed gevonden door zoekmachines. Het is een statische website waarin het niet mogelijk is om informatie op maat te vinden. Van Eyck shutters wil een nieuwe, flexibel in te richten website, die goed vindbaar is in Google.

Onze aanpak

Het vernieuwde ontwerp van de website speelt in op meer conversie door de inzet van contactformulieren, slim geplaatste call-to-action buttons, het gebruik van klantervaringen en een tool voor online advies. Ook maakt Finetic, een product-configurator waarmee klanten precies kunnen uitrekenen wat shutters en blinds in hun specifiek situatie kosten. Verder is deze website SEO en SEA geoptimaliseerd en zijn statistieken en conversies in de website realtime te volgen in het overzichtelijke dashboard van het CMS.

Resultaat

De nieuwe website scoort zeer goed in zoekmachines en het aantal conversies is met 35% toegenomen. Bovendien is het voor Van Eyck shutters nu zeer eenvoudig om zelfstandig de website te beheren en uit te breiden.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk op www.vaneyckshutters.com.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Wij komen graag eens bij je langs!

Contact