Verenso

Verenso

Verenso staat voor de best-passende medische zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een complexe zorgvraag, ongeacht waar zij verblijven. Samen zetten zij zich in voor een hoogwaardige kwaliteit van medisch handelen en een optimale positie van de specialist ouderengeneeskunde binnen de gezondheidszorg.

Zorg Flexibiliteit Gebruiksvriendelijk

Uitdaging

Verenso wil tijdwinst en flexibiliteit in het beheer van de website, een richtlijnendatabase, een extranet voor leden én online magazines. Dit alles moet te beheren zijn via één centraal systeem.

Onze aanpak

Verenso kiest niet alleen vanwege de inzet van de Design Sprint-methodiek voor Finetic, maar ook vanwege de stap-voor-stap aanpak en ons gebruiksvriendelijk CMS. We werken gefaseerd in projecten, waarin validatie bij de gebruiker centraal staat. Samengevat zetten we in een korte tijd vanuit de vraagbehoefte een sterk groeiende community neer.

Resultaat

Finetic levert Verenso de tools waarmee alle online communicatiemiddelen via één centraal en gebruiksvriendelijk CMS systeem beheerd worden. Online communicatie is voor Verenso eenvoudiger en sneller geworden en de website is een onmisbaar onderdeel van hun bedrijfsprocessen geworden.

Bezoek de site op www.verenso.nl.

Ook op zoek naar een krachtig CMS? Daag ons uit. Wij komen graag eens bij je langs!

Contact