SJG Weert

SJG Weert

Binnen de muren van het Alexander Monro Zuidoost Nederland locatie SJG Weert kunnen patiënten rekenen op de beste gespecialiseerde borst(kanker)zorg dichtbij huis.

Zorg Patiëntinformatie Usability

Uitdaging

SJG Weert heeft veel patiëntinformatie zowel op de website als in papieren folders. Daarnaast bevat de website veel bezoekers- en vacature informatie. Alle content moet centraal op de nieuwe website staan zodat het (deels geautomatiseerd) via het CMS te beheren is en eenvoudig gepubliceerd kan worden.

Onze aanpak

Het nieuwe frisse ontwerp van de website is ontworpen met de mobile first gedachte. Daarnaast is er rekening gehouden met usability door middel van tests met verschillende websitestructuren. De folders zijn via de website dynamisch opgezet, zodat deze eenvoudig als PDF te exporteren zijn. Voor het plaatsen van de vacatures is er een API koppeling ingezet die de vacatures automatisch doorplaatst naar de website.

Resultaat

Door de PDF-generator zijn de papieren folders overbodig geworden en met het handige CMS pagina duplicator is de website gemakkelijk in het beheer. Dit scheelt tijd bij de opbouw van nieuwe pagina’s. Vacatures hoeven door de API-koppeling uit het HR-systeem van SJG Weert nog maar in 1 systeem onderhouden te worden. Een slimme autocomplete zoekfunctie die automatisch zoekwoorden aanvult zorgt ervoor om de usability van de site verder te verhogen.

Bezoek de site op www.sjgweert.nl.

Geïnteresseerd? Wij praten graag met je verder! Maak snel een afspraak.

Contact