IoT applicaties

Dankzij internet heeft de hele wereld de beschikking tot een vrijwel onbeperkte hoeveelheid informatie. De afgelopen jaren is er ook een beweging ingezet waarin fysieke apparaten om ons heen worden verbonden met internet. Op die manier kan iets op afstand worden bediend en uitgelezen. De communicatie is realtime en tweerichtingsverkeer: van en naar het apparaat.

Verbinding Data Veiligheid

Alles verbonden

Finetic is onderdeel van de TSG Group. Deze groep van bedrijven bestaat uit gedreven engineers met een jarenlange ervaring in productdesign en de ontwikkeling van machines. Met deze achtergrond is er een gigantische hoeveelheid kennis in huis van embedded software, PLC-besturingen, sensoren en hoe we de juiste componenten kunnen uitlezen. Als het technisch mogelijk is sluiten we bestaande systemen aan. Zo niet, dan bouwen onze in-huis experts een maatwerkoplossing.

Eenmaal verbonden zijn de mogelijkheden eindeloos. Met krachtige maatwerkapplicaties, gebaseerd op hedendaagse webtechnieken, sturen wij aan en lezen we uit. Op die manier kan de bediening van apparaten en machines op afstand gebeuren.

Neem contact op

De kracht van data

Veel apparaten hebben meerdere sensoren. Denk aan de temperatuur, bewegingssensoren, lichtsensoren, trillingen of motoren. Dit levert veel data op. We kunnen dit bundelen en realtime inzichtelijk maken via handige dashboards.

Maar daar houdt het niet op; dankzij Machine Learning kunnen we de data verder te analyseren en weten we op voorhand al trends in te schatten. Dat levert een zelflerend systeem op dat nauwkeurig in de toekomst kan kijken, bijvoorbeeld om preventief onderhoud tijdig te signaleren met als doel een hogere continuïteit. We passen het daarnaast toe om de gebruikerservaring slimmer te maken en helpen bedrijven om efficiënter te werken.

Tevens zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. We garanderen een veilige verwerking van data met uitgebreide monitoring op alle systemen en in al onze processen.

Schaalbaarheid en veiligheid

Onze oplossingen worden schaalbaar opgezet op basis van geavanceerde cloud-technieken. Op die manier kunnen wij meegroeien met onze klanten. Van één prototype tot honderdduizenden aangesloten apparaten die maandelijks terabytes aan data genereren. Beschikbaarheid en performance zijn geen probleem.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen je er graag meer over!

Bekijk ook

Andere diensten