Maakindustrie

Finetic is onderdeel van het ingenieursbureau TSG Group. Het hoofdkantoor is gelegen in de Brainportregio in Eindhoven en de tweede locatie is gelegen op de Brightlandscampus in Geleen. TSG Group heeft ongeveer 100 technische werknemers in dienst. Door de hechte interne samenwerking met TSG Group, spreken wij dezelfde taal. Dit vereenvoudigd de onderlinge communicatie met technische opdrachtgevers. Finetic heeft al veel projecten in deze sector gerealiseerd.

Dataveiligheid Maatwerk IoT

Dataveiligheid

In de techniek is dataveiligheid een belangrijk aspect in de online omgeving. Met de ISO27001 certificering is de veiligheid van uw data gegarandeerd. Daar wordt een stabiel softwarepakket aan toegevoegd, wat zeker ook belangrijk is in de technische sector.

Weten hoe bedrijfsdata beter beschermd kan worden?

Neem contact op

Maatwerk websites

In de technische sector is maatwerk vereist. Naast de hoeveelheid content op een website in de technische sector is de sitestructuur ook enorm belangrijk. Technische organisaties maken namelijk vaak gebruik van klantcases of aparte dienstenpagina's. Een mooi voorbeeld hiervoor is de opdracht voor VDL Groep. Hierbij zijn 100+ websites met ruim 8.000 webpagina's onder 1 CMS te beheren.

Voor de technische sector heeft een website vaak als doel: leadgeneratie. Met dit gegeven wordt er aan de slag gegaan. Er wordt gezorgd dat er een échte leadgenerator opgeleverd wordt.

Internet of Things (IoT)

Doordat Finetic onderdeel is van de TSG Group, kunnen we onze kennis van software en hardware bundelen. Met deze kennis sluiten koppelen we fysieke apparaten aan het internet. Op die manier kunnen we data uitlezen en aansturen, overal ter wereld.

De mogelijkheden zijn eindeloos: het apparaat bedienen vanuit je broekzak tot krachtige dashboards die - door data te verzamelen - preventief onderhoud voorspellen.

Bekijk ook

Andere diensten

Weten hoe wij uw organisatie op online gebied verder kunnen helpen? Door middel van een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer over onze diensten.

Neem contact op