Over ons

Wij zijn Finetic. Dé partner op het gebied van development- en online vraagstukken. Vanuit ons kantoor midden in het hart van de Brainportregio in Eindhoven ontzorgen wij onze klanten en helpen ze met digitaliseren en innoveren.

Finetic Team ISO Support Vacatures TSG Group

Waarom Finetic

De technische mogelijkheden die vandaag de dag beschikbaar zijn, biedt organisaties kansen. Kansen om te groeien. Finetic kan daarbij helpen. Wij weten alles van digitalisering en online marketing. Maar daar houdt het niet op: we verbinden ook apparaten en machines. Complexe vraagstukken die aansluiten bij deze onderwerpen is wat ons uitdaagt. Wij hebben alle disciplines in huis voor online succes. De juiste strategie, een sterk ontwerp en de beste techniek.

Ons team bestaat uit vijftien enthousiaste experts die een breed palet aan ervaring hebben. We vullen elkaar perfect aan en weten altijd een oplossing te vinden. Kom eens langs om kennis te maken!

Veiligheid & continuïteit

Wij hechten veel waarde aan de betrouwbaarheid en integriteit van gegevens van onszelf en onze klanten. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Onze klanten laten regelmatig externe audits uitvoeren die de veiligheid van onze oplossingen keer op keer bevestigen. Ook ontzorgen wij volledig op het gebied van beheer, waarbij garanties over beschikbaarheid en continuïteit worden opgenomen in SLA’s. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Support

Ondersteuning nodig bij onze producten? Onze eigen supportafdeling staat tijdens kantooruren voor je klaar om jou verder te helpen. We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar en streven altijd naar een snelle oplostijd. Zonder vervelende telefoonmenu’s.

Vacatures

Ben je enthousiast geworden van ons verhaal? Regelmatig hebben wij vacatures voor gave functies. Wil je weten wat wij te bieden hebben?

Werken bij

TSG Group is opgericht in 1991 en bestaat uit vier bedrijven en ruim honderd medewerkers.

Onderdeel van TSG Group

Finetic is onderdeel van TSG Group. Een ingenieurskantoor in Eindhoven, het hart van de Brainportregio en hightechcentrum van Nederland. Vanuit hier werken wij voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers binnen verschillende topsectoren en branches. We realiseren producten, machines, tools en webapplicaties.

Van idee tot aan realisatie!

Bekijk ook

Andere diensten

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We denken graag met je mee!

Neem contact op